Proslavite Dan žena u mostarskoj “Kosači” uz odlične The Frajle

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, udružile su svoje odlične vokale, dvije akustične gitare i izvrstan ukus za kostimografiju te napravile najzanimljiviji glazbeni performans na aktualnoj glazbenoj sceni – The Frajle.

Nakon kraćega odmora, koncertnu turneju nastavljaju u Mostaru, gdje će sa svojim obožavateljima proslaviti Dan žena u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Herceg Stjepan Kosača.

Ulaznice po cijeni 25 KM u prodaji su na info pultu Mepas Malla u Mostaru i u sustavu kupikartu.ba.

Veliko je zanimanje za ovaj koncert još od naših prvih najava njihova gostovanja. Mnogi su požurili osigurati za sebe i društvo najbolja mjesta u dvorani, stoga nas raduje što možemo reći da je rasprodano već više od pola dvorane, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

The Frajle uspijevaju ono što mnogima ne polazi za rukom – na jednom koncertu publiku podjednako držati napetom, izvodeći skladbe u širokom rasponu od rusko-romske glazbe pa sve do aktualnih pop-rock pjesama. Stoga su idealan odabir za veselu proslavu Dana žena.

Generalni pokrovitelj koncerta su Korlat vina, a srebrni sponzor Croatia osiguranje.

Koncert su podržali i Lutrija BIH, hotel Bristol, te Pablo’s club & restaurant, u kojemu će se održati after party koncerta.

Medijski partneri: Jabuka.tv, Elite Media, Dnevni list, RSG, Bljesak.info, Pogled.ba i Manager.ba.

Sve novosti vezane za koncert možete pratiti na stranici organizatora.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.