Prosinečki o Kožulju: “Ajde ti meni reci zašto bih ga zvao”

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, trenutno uživa na odmoru na Krku.

U razgovoru za Sportske.ba dotaknuo se mnogih tema, a između ostalog i Zvonimira Kožulja.

Bivši nogometaš Širokog Brijega i Zrinjskog igra sjajno u poljskom Pogonu i trenutno je jedan od najboljih igrača lige, ali Prosinečki “nije baš impresioniran”.

A svi igraju dobro. Evo može li igrati Kožulj u reprezentaciji, ajde ti meni reci? Ja ga znam iz Hajduka. Meni ne znači to što on može biti u grupi među 23. Koji igrač nama može napraviti prevagu?

Ne vidim neku kvalitetu u datom trenutku. Možeš dovesti 35 igrača, a da li je to pomak za reprezentaciju. Zvat ćemo neke nove, mlade, koji nisu bili tu, koji su zaslužili poziv, ali zna se koji 15, 16 igrača tu igraju, rekao je Prosinečki.

(www.jabuka.tv)

 


16 komentara

  • Prosine%ki, nisam.znao da si toliko zadrt. U redu, zovi tibone što tih preporučuju jarani iz sarajevskih “kahfana”. I bez toga je ta tvoja reprezentacija bezvezna. Džeko i Pjanić su u redu, ostali su svi menadżerski puleni.

  • Trrba malo podmazat prosi eckog daga zovne to i pticana.grani zna.kad je zvao zakarica kraj sviju ostali onda pametnom dosta zna se da uzima pare od menadzera da ih pozove u reprezentqciju

  • Da ti neko da neku pinku zvao bi ga…zna se da uzimaš novce..e Robi..dečko je ove sezone zaslužio poziv i koju minutu..

  • Nisam bio oduševljen kada je otisao iz Hajduka sada se vidi koliko vrijedi i u velikoj je formi cak se zahvalili hajduku za njegovu klasu a moj robi on ti je za mnoge tvoje tata -mata u nogometu

  • Iznenadim se svaki put kad vidim komentare. Sve, ali bas sve se nacionalizira. Prosinecki bi ga trebao zvati jer je Hrvat. Boze, pa ima li te. Nije bitno kakav je igrac, kakav je predsjednik, nacelnik, direktor itd…bitno je da je Hrvat. Iako ce nam bit gore, nema veze,….samo sa je Hrvat.

    • za NeBuditeOvce: Ovco, jesi li pomislio da Kožulj vrijedi više od većine onih koje Prosinečki zove? Izgleda da ga baš zato ne zove – jer je Hrvat. Kao igrač. Kakvih seljačina sve ima u tzv “bh reprezentaciji”…ali ih i dalje zove, jer samo musliman, Kožulj je bolji od svih pulena Prosinečkog, osim Džeke i Pjanića. Muslići imaju podršku u reprezentaciji, Srbi i Hrvati nemaju. Eto, na koji su način ispljuvali onoga Vranješa, a puno je veće gluposti radio Spahić, ali nitko ga nije napadao. Po svemu izgleda najbolje ne odazivati se za nastupe u takozvanoj reprezentaciji BiH, koja je isključivo muslimanska.

  • Treba podmazat i eto ga .Ne samo A reprezentacija već mlada do 21 do 19 itd.Tako je uvik bilo.Većina je preko nečeg došla para tate brata bilo čega bolan tražili od mog susjeda u 19 reprezentaciji bio pozvan nije dao pare i nikadga više nisu pozvali sad igra u Hrvatskoj dobro mu ide sa svojim radom i zalaganjem ostalo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.