Prosinečki nakon samo tri mjeseca napušta Olimpiju

Robert Prosinečki u ožujku je došao u Olimpiju, a samo tri mjeseca kasnije bi mogao otići iz Ljubljane, tvrde slovenski mediji.

Naime, između Prosinečkog, sportskog direktora Mladena Rudonje i financijskog direktora Igora Barišića došlo je navodno do raskola.

Barišić je, prema pisanju Slovenaca, dovodio pojačanja na svoju ruku bez konzultacija s Prosinečkim i Rudonjom te je to bila kap koja je prelila čašu.

Osim hrvatskog stručnjaka klub bi zbog svega toga trebao napustiti i sportski direktor, prenosi Klix.

Podsjetimo, Prosinečki je prije Olimpije vodio Crvenu zvezdu i Zagreb, a bio je i izbornik Azerbajdžana i BiH. S Hrvatskom je na SP-u 1998. osvojio broncu.

S druge strane, Olimpija mijenja po nekoliko trenera godišnje, a prije Prosinečkog došlo je do razlaza i sa Savom Miloševićem.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Prosinečki bio je dobar nogometaš loš trener.bijo izbornik bih ništa nije napravijo.dobijo otkaz.kao u ostalim klubovima.nije za prosinečkog.profesijonalni trenerski poso

  • anonimno.0.12 nemaš ti redovne osmoijetke.sve znaš.štaje to napravijo Prosinečki u svojoj trenerskoj karijeri kolikoje treniro klubova ništa nije osvoijo.gdjeje goć dobijo.trenersko posao nijese tu puno zadržo Prosinečki polu sezonski trener

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.