Proputovao je svijet i kune se da je ovaj komad odjeće sve što vam treba na putu – Jabuka.tv

Proputovao je svijet i kune se da je ovaj komad odjeće sve što vam treba na putu

Sebastian Modak posjetio je 52 zemlje svijeta, od tropskih krajeva pa sve do krajeva gdje vladaju led i zima. Putuje i zarađuje jer radi kao putopisac za The New York Times.

Tijekom sudjelovanja na New York Times Travel Showu otkrio je kako se pakira za svoja putovanja te koji odjevni predmet mu je bio najisplativiji.

Modak se kune u – merino vunu. Dakle, u bilo koji komad odjeće napravljen od ovog materijala.

Merino vuna bi mogla biti čarobna, napisao je Modak u jednom svom postu na Redditu koji je objavljen na pola njegovog 192.754 kilometra dugačkog puta. Kad je vani hladno, vlakna zadržavaju zrak i tako vas izoliraju. Kad je vani toplo, merino vuna brzo prenosi znoj s kože i tako vam pomaže da se brzo ohladite i budete suhi, stoji u opisu ovog materijala na stranici Smartwool, a čini se da se u to uvjerio i sam Modak.

Prvi međunarodni dopisnik Business Insidera Harrison Jacobs, koji je putovao svijetom punih godinu dana, zaključio je isto.

Jacobs je dodao i da je ključ za pakiranje za duga putovanja i to da nosite odjeću i obuću koja je višenamjenska. Primjerice, dolčevite koje dobro izgledaju i u prirodi i u gradu, prenosi Index.

Bitno je da pronađete odjevne predmete koji imaju duplu svrhu, kao planinarske cipele koje neće čudno izgledati ni na plesnom podiju, rekao je Jacobs za Business Insider.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.