Propustio poziv u reprezentaciju zbog bizarnog razloga

Nogometaši su kroz povijesti iz raznih razloga propuštali reprezentativna okupljanja.

Problem su znale biti ozljede, odluke klubova da ih ne puštaju u reprezentaciji, ali teško je naći slučaj kad netko nije otputovao s reprezentacijom jer nije imao – signala na mobitelu.

Upravo to dogodilo se malezijskom nogometašu Mohdu Shahrul Nizam Ros Hasniju koji je tako propustio debitantski nastup za svoju reprezentaciju.

Zbog velikog broja ozljeda izbornik Datuk Mohd Yusoff Mahadi ga je trebao za ovu reprezentativnu akciju, ali nikako nije mogao dobiti Shahrula na mobitel. Čekao ga je i čekao, ali se Shahrul nije javljao i reprezentacija Malezije je otputovala u Jordan gdje će igrati prijateljsku utakmicu.

Da ga je izbornik očajnički zvao, Shahrul je saznao tek naknadno. Naime, igrač Pahanga bio je u ribolovu i na moru nije imao signala pa ga izbornik nije mogao dobiti. Kad je doplovio kući, saznao je da je trebao igrati za reprezentaciju, ali je momčad već otputovala i on joj se nije stigao priključiti.

Svašta sam doživio kao trener, ali ovo nikad. Trener njegova kluba rekao mi je da je na moru i onda mi je javio da se ovaj neugodno iznenadio kad se vratio iz ribolova. Nadam se da mu se to neće ponoviti, rekao je izbornik, prenosi Index.

Malezija je trenutačno 154. reprezentacija svijeta, a osim s Jordanom sljedećeg tjedna igrat će i protiv Uzbekistana.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.