Propoli- višenamjenski ekološki preparat

Proljeće je vrijeme kada se intenziviraju radovi u vrtovima, sadnjom presadnica povrća, cvijeća, ukrasnog i aromatičnog bilja. Za kvalitetne biljke i zdrav urod potrebno je osigurati adekvatnu zaštitu.

Propoli je 100% prirodni preparat na bazi propolisa koji djeluje kao biostimulator, insekticid i fungicid. Potiče prirodnu obranu biljke, te povećava otpornost na stresne uvjete i bolesti. Povoljno djeluje i na zarastanje rezova nakon rezidbe te na napade parazita.

Korištenje Propoli pojačava i zarastanje rana izazvanih orezivanjem, lošim vremenskim uvjetima i napadima štetočina, te potiče proces oprašivanja i stvaranje malih plodova.

Primjenu propolia preporučujemo na svim povrtnim kulturama kao što su rajčica, paprika, patlidžan, tikvice, krastavci, dinje, krumpir, zatim na voćkama, jagodama, cvijeću te aromatičnom i ukrasnom bilju.

Ono što je najbitnije, Propoli ne ostavlja nikakve rezidue na biljkama, tako da se voće i povrće namijenjeno svježoj potrošnji može nakon tretiranja odmah konzumirati.

Ekološki preparat na bazi propolisa

Propoli potražite u Sjemenarna agrocentrima u Širokom Brijegu, Mostaru, Čitluku, Grudama, Ljubuškom i Posušju.

Za zdrav urod – Sjemenarna!

(www.jabuka.tv)