Pronašao automobil nakon 17 godina!

Poduzetnik Asim Mujezinović je gotovo 17 godina tragao za ukradenim automobilom. Cijela je priča počela još 1996. godine kada mu ga je nepoznati lopov u noćnim satima ukrao s parkinga u Srebreniku. Iste je večeri policija presrela kradljivca, ali je on uspio pobjeći i od tada se gubi svaki trag vozilu i dokumentima, piše Dnevni Avaz.

Automobil je rutinskom kontrolom pronašla granična policija Crne Gore, a njime je upravljao gospodin koji nije bio ni svjestan da je kupio ukradeno vozilo.

‘Iako sam ga prije 17 godina platio oko 9.000 maraka, sada vrijedi gotovo pet puta manje. Sretan sam što je višegodišnja potraga imala sretan epilog. U međuvremenu sam promijenio četiri – pet vozila, ali za ovaj automobil sam posebno vezan‘, kazao je Mujezinović.

Ono što je posebno zanimljivo, u vrijeme kada je ukraden, automobil je prešao 137.000 kilometara, a sada brojač kilometara pokazuje 930.000 kilometara.

Prema stranici Autoviva, koja se bavi zanimljivostima iz svijeta automobila, Mujezinovićev bi automobil zauzeo deveto mjesto po prijeđenoj kilometraži. Na prvom mjestu je automobil Amerikanca Irvina Gordona koji je prešao pet milijuna kilometara.Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.