Pronađeno tijelo četvrtog studenta

Tijelo četvrtog studenta koji je u subotu nastradao u prometnoj nesreći u mjestu Bijela između Mostara i Jablanice pronađeno je u nedjelju nešto prije 12.00 sati, javlja Bljesak.info

“Nakon manje od sat vremena potrage, tijelo je pronađeno blizu mjesta gdje je bio automobil. Zbog loše vidljivosti i mulja, tijelo nije bilo uočljivo. Desetak ronilaca Interventne spasilačke službe Mostar je bilo na terenu”, kazao je predsjednik GSS u BiH Zdenko Marić.

Automobil hrvatskih registracijskih oznaka izvučen je iz Neretve s dubine od 15 do 17 metara u subotu u 19.07 sati, a u njemu su pronađena tijela troje studenata, dok je četvrto pronađeno u nedjelju iako se prvotno smatralo da su u automobilu sva četiri tijela.

GSSuBiH je vodio cijelu potragu, a na terenu je kopnena podrška Hercegovačke gorske službe spašavanja i Interventna služba spašavanja Mostar.

U nesreći koja se dogodila u subotu u 10.00 sati ujutro život su izgubila četiri studenta iz okolice Vinkovaca.

”U ovoj nesreći smrtno je stradao vozač Vjekoslav Božanović, te putnici u vozilu Antonija Šarić (1993), Tena Vračević (1995), Domagoj Roso (1995) dok je lakše tjelesne ozljede zadobio Stjepan Bošković (1994), svi državljani Republike Hrvatske. Iz jezera Salakovac su izvađena tijela Antonije Šarić, Tene Vračević i Domagoja Rose, dok tijelo Vjekoslava Božanovića pronađeno u nedjelju,” priopćeno je iz Civilne zaštite.

Nesreća se dogodila nakon što je vozilo marke Škoda Fabia udarilo u brdo nakon čega je sletjelo u Neretvu.

(www.jabuka.tv | Foto: ISS Mostar)