Proglašeni najuspješniji izlagači na Mostarskom sajmu

Na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, tradicionalno su dodijeljena priznanja za najuspješniji nastup izlagačima na ovogodišnjem sajmu.

Po izboru stručno-ocjenjivačkog suda Mostarskog sajma, najuspješniji izlagači na sajmu bili su: M.T. Abraham Group, Grad Mostar, Hrvatska pošta Mostar, Nacionalni štand Mađarske, Prvi korak – Konjic, Emmesse, Ednil do.o.o., Unis Telekom d.o.o. Mostar, Lasta/Violeta i BH Telecom.

Posebna priznanja i zahvalnice za promociju gospodarstva i doprinos organizaciji 23. međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2022. dobili su: Hrvatska gospodarska komora, Gospodarska komora Srbije, Vanjskotrgovinska komora BiH, Gospodarska komora FBiH, J.P. Hrvatske telekomunikacije Mostar d.d. / HT Eronet i Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo.

Priznanja i zahvalnice najuspješnijima uručila je direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak, zahvalivši se svim izlagačima koji su došli na Mostarski sajam zaželjevši im puno uspjeha u daljnjem radu.

Tom prigodom potpredsjednik Gospodarske komore Federacije BiH Marko Šantić, uručio je direktorici Mostarskog sajma Dalfini Bošnjak povelju Gospodarske komore Federacije BiH Lumina Mostariensia za izuzetan doprinos regionalnom povezivanju.

Nagrada “Ilumina Mostariensia” ili “Svjetlost Mostara” je nagrada koja se dodjeljuje osobama za izuzetan doprinos u regionalnoj suradnji. Danas ovu povelju prima Dalfina Bošnjak i ako je itko u gradu Mostaru zaslužio, u proteklih dvadeset godina tu nagradu za regionalno povezivanje je upravo ona, obrazložio je Šantić.

Dodjelu nagrada na središnjoj pozornici u Paviljonu 1. Mostarskog sajma svojim nastupom obogatila je mađarska folklorna skupina.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • M.T. Abraham Groupu na sajmu čuvaju kao da se izlaže u Ukrajini, Gazi, Afganistanu i Libiji zajedno, a ona proglašena najboljim izvođačem. Ode 1000 radnih mjesta u Aliminiju, ode Aliminij, odoše Hrvati iz Herceg-Bosne, iscuti, izumri i ote se sve što je imalo vrijedilo. Beskrupulozno se otima, krade, jamlja, nitko ni zašto ne odgovara. Ovi drže državu u stegama punih 30 godina, a i prije su vladali kao titini podguzne muhe. Jadan ti je ovaj narod Hrvata i nestaje kao “lanjski snijeg”.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.