HP Mostar predstavila brand Devia

Hrvatska pošta Mostar posjetitelj Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru upoznaje s brendom dodatne opreme za mobitele Devia.

HP Mostar je već tri godine generalni uvoznik ovog brenda za Bosnu i Hercegovinu.

Devia je osnovana 2008. godine, a o jačini brenda govori podatak da je asortiman dostupan u više od 3.600 Apple trgovina diljem svijeta, a već tri godine i u BiH.

Brend je u srednjoj cjenovnoj kategoriji, ali u visokoj klasi kada je u pitanju kvaliteta. Svi Devia uređaji imaju jednogodišnje jamstvo. Do sada smo imali mali broj reklamacija, a u slučaju kvara dobivate novi uređaj, izjavila je za portal Jabuka.tv stručna suradnica za maloprodaju iz Sektora prodaje HP Mostar Alenka Cvitanović.

Alenka Cvitanović

Iz Devia asortimana izdvajamo bluetooth bežičnu slušalicu, punjače, prenosive powerbankove, bežične punjače i selfie štapove.

Uređaji se mogu kupiti u svim poslovnicama Hrvatske pošte Mostar, web shopu ePostShop kao i u poslovnicama Antonio Commerce te u Prodajnom centru Mališić.

Bežična bluetooth slušalica je najprodavaniji artikal iz asortimana Devia

Štand HP Mostar možete posjetiti u Paviljonu 2, gdje će vam ljubazno osoblje detaljnije upoznati s Devia uređajima. Mostarski sajam traje do 9. travnja.

(www.jabuka.tv)