Profesorica iz BiH zaboravila isključiti mikrofon na Google Meetu, pa studente nazvala “kerovima”

Studenti završne godine Farmaceutskog fakulteta u Sarajevu tvrde kako je profesorica doc. dr. Edisa Trumić govoreći o njima iskoristila nimalo primjeren izraz.

Navodi se da su se tijekom pauze u predavanju doc. dr. Trumić mogle čuti ponižavajuće i pogrdne riječi upućene studentima koji su tome svjedočili jer je profesorica zaboravila isključiti mikrofon. Profesorica ih je, kako tvrde, nazvala kerovima, piše Radio Sarajevo.

Studenti navode kako je cijela snimka predavanja, uključujući i sporni dio nastao na pauzi, snimljena na platformi Google Meet, a snimku su objavili i bosanskohercegovački mediji.

Tijekom prve pauze docentica se udaljila od svog računala na kojem nije isključila mikrofon te u komunikaciji sa gospodinom koji se nalazio u istoj prostoriji nazvala nas studente kerovima, a dotični gospodin joj je rekao da nas ‘zapi*a i ko nas je*e’ te da je ona glavna. Razgovoru su svjedočili svi studenti nakon čega smo napustili predavanje obzirom da smo doživjeli neopisivo poniženje, kazali su.

Trumić je novinarima kazala da nije upotrijebila izraz “kerovi”.

(www.jabuka.tv)23 komentara

 • Nije ovo lijepo!
  Ali razmislimo svi koliko smo dozvoli da nam se uzme privatnost sa društvenim mrežama i svojim privatnim a tako javnim objavljivanjima.A oko velikog brata prati sve,prihvatili smo sa oduševljem 4g mrežu brzo će i 5g,priključili svoju privatnost i svoje djece i obitelji na mreže i nikakvo čudo za ovakve propuste koje svi imamo a ako nisu slučajno ispale javne onda smo kulturni i fini.A da to vrijeme utrošimo na korisne stvari i rad za sebe i obitelj bilo bi bolje svima.

  • Kažu ako ko odbije pretplatu na 5g, kad instaliraju ove odašiljače i antene, i ostane na 4g – više ga onda posipaju i pršću ozgar chemtrails, pa se spušćaju nanj nano čestice i obnevidi čovik u srcu i duši skroz pa zapostavi obitelj i zalaganje za obiteljske vrijednosti, domoljublje i rodoljubje, i ne moli za naše gospodarstvenike koji se trude maksimalno da nam svima bude bolje.

    • Obuci se u pepeo i kostrijet, proplači, zavapi, i suza kajalica nek prodre u nutrinu srca, da kogod ne zadesi slična sudbina lišena nebeskih visina u ognju što sumporom neizgara gdje žeđ ne gasne i gdje je jauk i plač mogućnika.

 • Ako ju nazovamo pogrdnim imenima, spustamo se nazalost na isti nivo i odobravamo time taj nacin govora. U ovom slucaju vrijedi kao i u svakom drugom striktno osudjivanje nedolicnog ophodjenja sa studentima i trazenje ostavke.

 • Danas se općenito školstvo,obrazovanje spustilo na niske grane..Čast dobrim profesorima,učenicima i studentima,ali nedavno objavljena lista otkrila je koliko nisko kotiraju naši fakulteti .Porazno je vidjeti koliko nisko kotiraju fakulteti u Mostaru,Sarajevu itd..S područja bivše države jedino Beograd i Ljubljana su donekle priznata.Kada u BiH dodamo poplavu “nekih”Veleučilišta nije čudo stanja u državi,kakvi nam sve stručnajci i s kakvim diplomama vode puno toga.Danas ima svakojakih ekonomista,pravnika,učitelja itd,jako upitnog znanja i kvalitete.Školstvo,zdravstvo i policija bi trebali biti temelj svakog društva,ali teško da mogu biti kod nas sa toliko puno kadrova s diplomama upitne kvalitete i načina stjecanja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.