Producenti odgovaraju: Hoće li novi James Bond biti žena

Agent 007 je odavno ušao u legendu, a svaki nastavak ovog filma iščekuje se s jednakim nestrpljenjem.

Sljedeći James Bond možda neće biti bijelac, ali definitivno neće biti ni žena, prenosi New York Post. Puno se nagađalo o tome hoće li u najnovijem dijelu serijala o poznatom agentu glavnu ulogu preuzeti žena, ali sva je prilika da od toga nema ništa.

On može biti bilo koje boje kože, ali je definitivno muškarac, kaže producentica Barbara Broccoli.

Ona je ovom izjavom demantirala sve tračeve koji su kružili u posljednje vrijeme o tome da bi Jane Bond mogao biti sljedeći film o poznatom agentu 007.

Broccoli i njen polubrat, Michael Wilson, kažu i kako nisu ograničili sebe na traženje isključivo bijelog Britanca, kako je najpoznatiji špijun na svijetu do sada izgledao. Ovom izjavom ostavili su mjesto za Idrisa Elbu, koji je već dugo favorit za zamjenu Daniela Craiga.

Vi mislite o njemu kao o Britancu iz Commonwealtha, ali Britanija je vrlo raznoliko mjesto, kaže Wilson.

Govoreći o tome da su oni “čuvari ovog lika koji svoju odgovornost shvaćaju ozbiljno”, Broccoli je rekla i da bi zaista voljela vidjeti jakog, ženskog špijuna, samo ne u ulozi Jamesa Bonda.

Vjerujem da možemo kreirati nove likove za žene, jake ženske likove. Nisam pretjerano zainteresirana za to da napravim muški lik i onda pozovem ženu da ga igra. Mislim da žene mogu biti mnogo zanimljivije od toga, dodaje Broccoli.

Craig, koji je 2015. godine rekao da bi radije “isjekao vene” nego što bi se vratio na ekrane kao posebni agent, sada kaže kako se vratio “ponovno uzbuđen” da snimi svoj posljednji film o Bondu, “zahvaljujući dugoj stanci”.

Broccoli kaže da je sada u “totalnoj nevjerici” da će Craig odustati nakon što bude prikazan i 25. dio franšize: “Nema vremena za umiranje.”

Prihvatila sam sve što je Daniel rekao, ali još uvijek sam u nevjerici. To je jako traumatično za mene, zaključuje Broccoli, javlja Klix.ba.

Direktor filma “Nema vremena za umiranje”, Cary Joji Fukunaga, kaže da će biti teško naći zamjenu za 51-godišnju zvijezdu, ma koliko pažljivo birali.

Razgovarali smo o tome tko bi mogao biti sljedeći Bond i zaključili smo da bi moglo potrajati godinama dok ne nađemo adekvatnog čovjeka, kaže Fukunaga.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.