Prodan je Neverland, bivše imanje Michaela Jacksona

Kalifornijsko imanje Neverland Michaela Jacksona napokon je prodano, više od deset godina nakon smrti pop pjevača koji ga je napustio nakon što je optužen da je tamo napastovao dječaka.

Investitor milijarder Ron Burkle, nekadašnji Jacksonov obiteljski prijatelj, nedavno je kupio to imanje veliko 1,1 tisuća hektara, objavio je njegov glasnogovornik u četvrtak, a prenosi agencija Reuters.

Wall Street Journal objavio je da je Neverland, nedavno preimenovan u Sycamore Valley Ranch, prodan za 22 milijuna dolara. Prije samo pet godina za imanje se tražilo 100 milijuna, a 2017. 67 milijuna dolara.

Jackson, koji je se 2009. predozirao anestetikom Propofolom u 50. godini, kupio je to imanje u Los Olivosu 1988. za 19,5 milijuna dolara. Nazvao ga je po zemlji “Petra Pana” (Nigdjezemska), dječaka koji je odbio odrasti, prenosi Hina,

Neverland je imao zoološki vrt, željeznicu i lunapark. Jackson je tamo zabavljao djecu, a jedan od dječaka ga je 2005. optužio za zlostavljanje, no pjevač je oslobođen optužbi. Nakon toga je obećao da se više nikad neće vratiti na imanje.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.