Prodaje se: Ovakav stan zasigurno niste vidjeli, nitko nema ovakav pogled kroz prozor – Jabuka.tv

Prodaje se: Ovakav stan zasigurno niste vidjeli, nitko nema ovakav pogled kroz prozor

Prodaja ovog stana koji se nalazi u garaži u Donjoj Dubravi začudila je mnoge. Vlasnik prodaje stan, prima samo gotovinu, a moguća je i zamjena za drugu nekretninu na otoku Braču…

Na Njuškalu se u četvrtak pojavio jedan vrlo neobičan oglas. Naime, riječ je o trosobnom stanu površine 50,00 metara kvadratnih koji se nalazi u Donjoj Dubravi.

Stan se, pišu 24sata, prodaje namješten, novo uređen za cijenu od 446.845 kn. Kada naletite na ovaj oglas ili kada uđete u njega na prvu izgleda kao svaki drugi stan. No, ono što je “specifično” kod ovog stana je to što se on nalazi u garaži. Da, u garaži. Uvjerite se sami.

Kako se navodi u oglasu – stan je 100% siguran, građen je od betona i armiranog željeza, u od prijašnjih potresa nema nikakvih oštećenja. U papirima je naveden kao poslovni prostor, no prostor je ipak prenamijenjen u stan s 3 manje sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, kupaona i wc.

Vlasnik prodaje ovaj stan, a za njega traži samo gotovinu ili zamjenu za zemljište u Zagrebu u Gračanima ili za nekretninu na otoku Braču (Supetar, Mirca, Sutivan, Splitska, Postira, Bol).

Ovaj neobičan stan nadasve je vrlo zanimljiv jer ide u krug, a ako vam zatreba parking možete ga pronaći odmah ispred stana. Barem ćete uvijek naći mjesta.

Ulazna vrata i prozor gledaju na garažu gdje auti prolaze.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.