Procurili detalji s ispitivanja Ane Karamarko: Zanijekala je krivnju

Ana Karamarko, supruga Tomislava Karamarka, bivšeg šefa HDZ-a, koja je uhićena u sklopu akcije “Flajš” danas oko 18 sati dovedena je u prostorije tužiteljstva u Selskoj, gdje ju je ispitao USKOK.

Prema riječima njezinog odvjetnika Ive Farčića, iznijela je kratku obranu i zanijekala počinjenje djela za koje se sumnjiči.

Ona se sumnjiči za zloporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju. Ona je 21. od 38 osumnjičenika. Sumnjiči ju se za ispostavu fakture od oko 400.000 kuna za isporučenu uslugu, no ne sumnjiči ju se da je išta od tog novca zadržala za sebe, kazao je Farčić.

Pojasnio je da je jedan dio osumnjičenika ispitan, nakon čega će se odlučiti za koga će se tražiti istražni zatvor. Hoće li to biti večeras ili sutra ujutro, ovisi o ritmu ispitivanja.

Istragom je obuhvaćeno 38 osoba. Uhićena je 31 osoba, šest ih je nedostupno, a jedna je u pritvoru. Kao mozak operacije “Flajš” označeni su Tomislav Pavković i Oliver Kolobarić.

Među osumnjičenima i uhićenima je kako neslužbeno doznaje Večernji list i Nenad Zrinski, upravitelj Dimnjačarske obrtničke zadruge grada Zagreba. Njega se sumnjiči da je preko svoga obrta Ferenc fiktivno plaćao neke usluge tijekom 2018. i 2019., a riječ je o sumi od oko 400.000 kuna.

Velika akcija USKOK-a: Uhićena supruga Tomislava Karamarka

(www.jabuka.tv)


3 komentara

 • Kenjac jedan si ti a nije ona krava.Čim se približe bilo kakvi izbori i samo se pojavi makar mala natuknica kkao bi se “možda” Tomislav Karamarko mogao politički angažirati-zazvone zvona za uzbunu!
  Jer je Karamarko jedini političar u Hrvatskoj koji je uhitio političkog ubojicu i titina krvoloka J.Manolića ,šefa poslijeratne Udbe i Kosa, ubilačkih terorističkih organizacija komunističke partije Jugoslavije koji su odlučivali o životu i smrti svakog od nas.
  Karamarko je pokušao makar u zametcima te 2016. godine kao vođa pobjedničke stranke provesti lustraciju i odmah su ga snage stare partije instalirane u svim strukturama sudbene, sudske i izvršne vlasti RH-preko noći maknule s položaja lažnim optužnicama koje naravno nisu bile utemeljene ni istinite..
  Međutim, cilj organizatora puča-postignut je!Tomislav Karamarko,maknut je , makar je sudski dokazano da nije zamračio ni jednu kunu i da nije bio ni usukobu interesa. Josipović, Stazić, Račanova banda, vođena notornim boljševicima a la Pusić, Čačić, četnoliki četnik brez brade Milorad Pupavac i ostala crvena bagra koja drži sav kapital RH, od ratnih dana u svojim grabežljivim boljševičkim rukama, cilj su odradili i Karamarko je maknut!
  Sada, četiri godine nakon toga,par mjeseci prije izbora u RH(PA I MANJE), državne strukture”duboke države” antihrvatski usmjerene i instruirane(ZA SVAKI SLUČAJ) preventivno, opet, Anu Karamarko, namjerno stavljaju u kontekst “mogućeg kriminala”!?
  Malo previše slučajnosti, zar ne?
  Čak i za državne ,revne službenice i službare Uskoka I DRUGIH službi, nažalost u službi itekako ovisnog (komunističkog) pravosuđa vrha sudstva RH previše slučajnosti da bi makra malkice išta izgledalo ko fol slučajno i ne namjerno—————pametnom dosta , ostalima poruka za laku noć.
  Osovina Manolić, Buda Lončar, josipović, Čolak, MILANOVIĆ ,MOGU MIRNO SPAVATI-DO KAD?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.