Procurile informacije o kapacitetima baterija svih modela novih iPhonea

Još otprilike šest mjeseci nas dijeli od predstavljanja nove generacije iPhonea, pa sukladno tome bespućima interneta pojavljuje se sve više glasina i procurjelih informacija.

Najnovije se tiču kapaciteta baterija koje će iPhone 16 modeli donijeti.

Tako bi osnovni model, iPhone 16, trebao sadržavati 3.561 mAh bateriju, koja je za 6% ”jača” od one na prethodniku. iPhone 16 Plus će navodno donijeti 4.006 mAH, što je 9% više od prethodnika.

Kad su Pro modeli u pitanju, iPhone 16 Pro će navodno pakirati 3.355 mAh akumulator, dakle 2,5% više nego prethodnik, dok bi najjači model – iPhone 16 Pro mogao raspolagati s 4.676 mAh, tj. s 5% više kapaciteta nego iPhone 15 Pro Max, piše Mob.hr.

Treba imati na umu da se radi o prvim preliminarnim i neslužbenim informacijama, no s obzirom da su objavljene na inače pouzdanoj kineskoj društvenom mreži Weibo, nemamo previše razloga za sumnjati u njihovu autentičnost.

Bilo kako bilo, detalje ćemo doznati u rujnu na službenom predstavljanju, a do tada ove brojke mogu biti opovrgnute ili možda čak potkrijepljene novim glasinama.

Na koncu napomenimo da izravna usporedba s kapacitetima baterija Androida nije mjerodavna, budući da iOS je kao operativni sustav racionalniji u potrošnji energije.

Apple više nije vodeći proizvođač telefona

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.