Pročitajte što se može zaključiti iz vašeg rukopisa!

Grafolozi mogu na temelju rukopisa svašta zaključiti o ljudima, od toga da velikim slovima piše većina slavnih osoba, dok su oni čija su slova sitnija stidljivi i samozatajni. Velika slova znače i da vam je drago izlaziti i biti pritom u centru pažnje.

Dosta se toga može vidjeti i iz načina na koji pišete pojedina slova, pa tako grafolozi tvrde da u slučaju da slovo ‘S’ pišete okruglim potezima, pravilno kako su vas učili u školi, volite udovoljavati ljudima i skloni ste kompromisu.

Šiljato pisano slovo ‘S’ odaje radoznale, inteligentne osobe, a što vam vrh slova viši, veće su vam i ambicije. Široki donji dio slova govori vam da ne radite ono što volite i ne slijedite svoje snove, kojih ste se odrekli zbog preživljavanja.

Ako vaše pisano slovo ‘L’ ima zatvorenu petlju, vi ste napeta osoba koja se često suzdržava od nekih stvari, a ako tako pišete slovo ‘E’, prilično ste sumnjičavi i priznajete samo racionalne argumente.

Dešnjaci čiji rukopis ide koso i to ulijevo, vi ste buntovnik u duši, a ako vam se naginje u drugu stranu, volite se družiti i otvoreni ste na sve što vam se događa. (Fena)

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.