Prljavci 'zapalili' Beograd, publika ušutila na 'Ruži hrvatskoj'

Beogradski mediji su puni hvale na sinoćnji koncert “Prljavog kazališta”, prvi nakon 26 godina, održan u prepunoj dvorani Arena pred 13.000 fanova u kojoj je, u počasnoj loži bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Izvjestiteljica Večernjih novosti javlja kako su “Prljavci” koncert započeli u 21.10 sati najpopularnijim standardima ali kada su zapjevali ‘Sve je lako kad si mlad’, publika ih je nadglasala, a slično je bilo i na ‘Kiše jesenje’ kada je plesao parket parket, ali i tribine.

Malo je tko sjedio, u publici uglavnom 30-godišnjaci, a neki su poveli i djecu. Izvrsno su primljeni ‘Tu noć kad si se udavala’, ‘Voli me’, a kad je Houra zapjevao ‘Heroja ulice’ publika ga je i ovog puta nadglasala.

– Kada su se u Areni začuli prvi taktovi pesme Mojoj majci (Ruža Hrvatska), kojom je Bodalec pozdravio gradonačelnika Zagreba Milana Bandića u loži, publika koja je do tada bila i te kako glasna, odjednom se utišala i iako su svi u dvorani znali riječi pjesme, gotovo nitko je nije pjevao – piše novinarka Novosti dodajući kako se euforična atmosfera povratila več taktovima prve sljedeće pjesme ‘Crno bijeli svijet’.

[youtube id=”JAidocG3b-w” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.