Priznanja muškaraca koja šokiraju

U Americi je napravljeno istraživanje kako bi se dobio uvid u seksualni život muškaraca u dobi između 21 i 59 godina. Neki od rezultata mnoge će šokirati.

Ovo istraživanje napravljeno je za potrebe Esquira, a u njemu je sudjelovalo 522 muškarca u dobi između 21 i 59 godina, a evo nekih zanimljivih rezultata:  

14 posto muškaraca koji su u braku priznali su da su imali barem jedan spolni odnos s drugim muškarcem.

Njih 34 posto koji su u ozbiljnoj vezi priznali su da su prevarili partnericu s kojom su trenutno.   Deset posto muškaraca oralni seks ne smatra seksom, a samo njih 34 posto redovito koristi prezervativ.

Čak 43 posto muškaraca priznali su da su imali poteškoća s postizanjem i održavanjem erekcije.   Unatoč tome što mnogi misle da su među muškarcima omiljenije žene s većim grudima, ovo je istraživanje pokazalo da samo njih 24 posto preferira da im partnerica ima veće grudi.

Nadalje, njih 22 posto izjavili su da su imali 20 ili više seksualnih partnerica u životu.

Na pitanje oko čega najviše brinu kada se s nekim seksaju prvi put, njih četiri puta više zabrinutije je zbog svoje izvedbe u seksu nego da bi mogli biti zaraženi HIV-om.

I za kraj nešto manje iznenađujućih podataka. Muškarcima su omiljene poze ona kada je žena gore (cowgirl), misionarska poza i doggy style, piše shine.yahoo.com.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.