Privalj uložio žalbu nakon poraza, ”nula” Čerigaja i Dobriča te pobjeda Izbična

U utorak navečer na školskom igralištu u Klancu odigrana su još tri susreta Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokoga Brijega.

Iako je prvi susret Čerigaja i Dobriča-Prova-Grabove Drage završio 0:0, uzbuđenja nije nedostajalo.

Utakmicu su obilježili promašeni ziceri s obje strane, kao i bravurozne obrane vrata. Na kraju je ipak završilo pobjedom bodova, a obje momčadi mogu žaliti za propuštenim prilikama.

Drugi susret večeri između Crnih Lokava i Privalja kasnio je 20 minuta jer se provjeravalo ima li igrač Josip Sesar pravo nastupa za Crne Lokve.

Dogovorom službenih osoba Športskog saveza i ekipa igraču je dopušteno igrati, a kako neslužbeno doznajemo u srijedu će Savez ipak odlučivati o tome. Ekipa Privalja uložila je žalbu.

Crne Lokve su povele preko Dragana Galića u 8. minuti, da bi minutu prije odlaska na poluvrijeme za 1:1 pogodio Marko Musa. Već u prvoj minuti nastavka Josip Sesar dovodi Crne Lokve u vodstvo da bi isti igrač u 27. minuti pogodio za 3:1.

Konačnih 4:1 postavio je Ivan Ljubić u posljednjoj minuti susreta.

U trećem susretu večeri Izbično je s 2:0 pobijedilo Desnu Obalu. Pitanje pobjednika riješeno je u 5. i 8. minuti pogocima Joze Crnjca i Marija Pavkovića.

Utorak, 20. srpnja:
Čerigaj – Dobrič-Provo-Grabova Draga 0:0
Crne Lokve – Privalj 4:1
Izbično – Desna Obala 2:0

Srijeda, 21. srpnja:
Brig – Rasno (20:00)
Mokro – Turčinovići (21:00)
Ljubotići – Dobrkovići (22:00)

(www.jabuka.tv)
40 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.