Pripremljen teren za gradnju objekta Lidla u Mostaru

U Mostaru bi uskoro trebala započeti izgradnja objekta njemačkog diskontnog lanca Lidl.

Lidl je u BiH registriran još 2021. godine, a ranije je najavljeno da bi u Mostaru s radom mogle započeti dvije poslovnice.

Lokacija prve poslovnice nalazit će se u stambeno-poslovnom kompleksu u ulici Ante Starčevića u Mostaru koja uključuje izgradnju dvije stambeno-poslovne zgrade.

Kompleks je smješten na obali Neretve, ispod novog mosta, poznatijeg i kao Studentski most, gdje se ranije nalazio ugašeni gospodarski gigant Žitopromet. 

Radovi na izgradnji kompleksa, u sklopu kojeg će se graditi i Lidl, već su u tijeku.

Kako je za Klix.ba ranije potvrđeno iz njemačke kompanije Lidl, natječaj za izvođača radova je u tijeku, a nakon toga slijede daljnje aktivnosti i potpisivanje ugovora kako bi se počelo sa samom izgradnjom objekta.

Prema najavama, Lidl će imati trgovine diljem Bosne i Hercegovine koje bi se nalazile u svim mjestima koja imaju više od 30 tisuća stanovnika, a planira investirati oko milijardu KM i zaposliti oko dvije tisuće ljudi.

(www.jabuka.tv)

14 komentara

  • Lidl i panoramski kotač će rješit sve probleme u Mostaru(nezaposlenost,prosjačenja po ulici,vratit ce se ljudi iz njemačke itd….)
    Ima da sve cvjeta kad se Lidl otvori

    • Nekad su ti auta samo niz Žovnicu na posao prometovala,nije se gore dalo primirisat,dođoše druga vremena….idu i uz Žovnicu na posao…Žovnica postaje dvosmjerna…a zašto=Čovječe radi što hoćeš ali nećeš dokle misliš da možeš,demantujte me činjenicama. Eto i Nepalaca,jedva čekaju…

  • Pa i kod nas se otvara Lidl preko puta kolodvora i one zgrade na bari, samo tamo preko puta na onim ledinama di su Galići. Sve je dogovoreno

  • Neka dolazi Lidel možda će druge trgovine skinit cijene možda onda neće maslac od 250 gr koštat 8 KM

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.