Pripadnici HGSS-a tijekom noći imali sedam akcija u Mostaru

Od preuzimanja smjene jučer u 21h 06.02.2012. tijekom noći do predavanja smjene u 09:00 07.02.2012. prema zapisanoj evidenciji odrađeno je 7 akcija, doznajemo od Hercegovačke gorske službe spašavanja Mostar.

1 akcija: Prijevoz sa pedijatrije na Musalu za Ivana Ćatovića, poslani od strane civilne zaštite, sudjelovali spašavatelj dr. Dragan Popovac kao vozač, te Goran Mitrić.

2 akcija: Prijevoz sa OIL-AC pumpe do Rodoča za čovjeka u alkoholiziranom stanju, poslani od strane hitne pomoći. U akciji su sudjelovali Braco Zelenika kao vozač te Goran Govedarica i Davor Marijanović kao volonteri spašavatelji.

3 akcija: Kućna posjeta na Bunu u novom naselju za Antu Ćubela, sudjelovao spašavatelj Goran Vidović kao vozač. S njim su išla 2 asistenta volontera te doktor i tehničar.

4 akcija: Pozvani na intervenciju u Jasenicu, ali odustalo se radi nemogućnosti prolaska zbog zatrpanog puta. Na intervenciju su išli dr. Dragan Popovac član ISS službe kao vozač i spašavatelj te par volontera sa 2 vozila.

5 akcija: Pozvani na intervenciju u Cim-Mašiće zbog prijevoza trudnice Mirjane Ćavar. U intervenciji sudjelovali dr. Dragan Popovac kao spašavatelj vozač, i kao podrška Ermin Koso, Goran Mitrić te doktor, tehničar i vozač hitne.

6 akcija: Intervencija zbog prijevoza na dijalizu sa ulice Biskupa Buconjića 19 B/II na Bijeli Brijeg. U intervenciji sudjelovali: Albin Oreč kao vozač, Nikola Cvitković i Borko Latinčić.

7 akcija: Intervencija za prijevoz pacijenta Čokle Smajla kod ”staklene banke” na CUM radi hitne operacije. U intervenciji su bili spašavatelj doktorica Veronika Grgić, te vozač Leo Čerkez.

Sve informacije nalaze se na i na njihovoj Internet stranici www.hgss.ba i svi zainteresirani mogu naći potrebne informacije o ovim aktivnostima.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.