Princ Harry i Meghan odstupaju s kraljevske dužnosti, žele biti financijski neovisni

Princ Harry i njegova supruga Meghan život sa sinom nastavit će na relaciji Ujedinjeno Kraljevstvo – Kanada.

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa odlučili su se na veliku promjenu u životu. Naime, Meghan i Harry odstupaju s dužnosti starijih članova kraljevske obitelji i postaju financijski neovisni. O životnoj prekretnici javnost su obavijestili službenim priopćenjem, javlja Daily Mail.

Nakon višemjesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji. Namjeravamo odstupiti kao ‘stariji članovi’ Kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu. Vašim se poticajima, naročito tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo spremno za nove prilagodbe, poručili su Meghan i Harry.

Otkrili su i kako će život sa sinom nastaviti na relaciji Ujedinjeno Kraljevstvo – Kanada.

Sada planiramo uravnotežiti svoje vrijeme između Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Amerike, nastavljajući poštivati ​​našu dužnost prema kraljici, zajednici i našim zaštitnicima. Ova zemljopisna ravnoteža omogućit će nam da odgojimo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a također će pružiti našoj obitelji prostor da se usredotoči na sljedeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta, poručili su, prenosi Vecernji.hr.

Najavili su i nove projekte u koje će biti uključeni svi članovi kraljevske obitelji.

Radujemo se što ćemo s vremenom podijeliti sve detalje ovog uzbudljivog sljedećeg koraka jer nastavljamo suradnju s Njenim Veličanstvom Kraljicom, Princom od Walesa, vojvodom od Cambridgea i svim relevantnim stranama. Do tada, prihvatite našu najiskreniju zahvalnost za vašu stalnu podršku, zaključili su Meghan i Harry.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.