Princ Charles primio kovčeg s milijun eura

Princ od Walesa od bivšeg katarskog premijera primio je kovčeg s milijun eura u gotovini, izvještava Sunday Times, a prenosi BBC.

List navodi da je ovo jedna od tri novčane donacije šeika Hamada bin Jassima u ukupnom iznosu od tri milijuna eura.

Clarence House je rekao da su donacije šeika odmah proslijeđene jednoj od prinčevih dobrotvornih organizacija te da je sve odrađeno sukladno propisanoj proceduri.

Nema nagovještaja da su plaćanja bila nezakonita.

Prema Sunday Timesu, princ Charles osobno je primio tri novčane donacije od bivšeg premijera između 2011. i 2015. godine, prenosi Hina.

Tvrdi se da je jednom prilikom novac predan na sastanku u Clarence Houseu u velikoj putnoj torbi. S druge strane, novine su izvijestile da se gotovina nalazila u vrećicama robne kuće Fortnum and Mason.

Clarence House u priopćenju je rekao: Dobrotvorne donacije primljene od šeika Hamada bin Jassima odmah su proslijeđene jednoj od prinčevih dobrotvornih organizacija koja je provela odgovarajuću kontrolu i uvjerila nas da je sve odrađeno u skladu s propisanim procedurama.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • TRULA MONARHUJA.Za kur.. je on i svi ti dvorski lutci ako je ovo istina.Sve im je utemeljeno na lopoviji,kolonijama,ratovima i spletkarenju.

  • Lopovi i kriminalci, torbe, vrece, aktovke. Pa to posjeca na mafiju..! Najveci lopovluk je upravo oko ovakvih lutaka koje su marionete velikih mocnika i mračnih sila. Vecina tih zaklada su enigma i pranje love tko zna u koje svrhe. Najmanje tu dobrih djela ima…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.