Primera vas vodi na gala koncert Nine Badrić

Primera vas vodi na gala koncert Nine Badrić, koji će se održati u petak, 16.08., u amfiteatru prekrasnog HERCEG etno sela.

Požurite lajkati facebook stranicu https://www.facebook.com/PRimera.Mostar jer upravo DANAS četiri ulaznice čekaju na svoje dobitnike.

Zanimanje za Ninin koncert u Međugorju vlada veliki interes i već su rasprodane sve VIP ulaznice, dok su u prodaji ostale još ulaznice za tribine po cijeni od 15 KM, koje se mogu kupiti na recepciji HERCEG etno sela, u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i Forest lounge bar-u u Orci, te online na kupikartu.ba

„ Čim su me kontaktirali organizatori, ja sam sa zadovoljstvom prihvatila poziv.Doista dugo nisam nastupala u tim krajevima.Posebno mi je drago što ću doći dan prije koncerta i biti u Međugorju na sam blagdan Velike Gospe, a 16. kolovoza ću imati sreću održati koncert u prekrasnom, amfiteatarskom prostor HERCEG etno sela“, kazala je Nina, koja će u Hercegovini boraviti dva dana.

Nakon koncerta zabava se nastavlja na after party-ju kojega priprema HERCEG etno selo uz svoje jezero.

DJ Gianni Motta će se pobrinuti za plesne ritmove, a HERCEG etno selo, uz DJ program, pripremilo je i finger food, te piće po promotivnim cijenama.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.