Prijevoznici iz BiH započeli veliki štrajk

Prijevoznici u Bosni i Hercegovini su u ponedjeljak rano ujutro, kao što su i najavili, parkirali kamione i na taj način prekinuli dopremu robe.

Nezadovoljni su zbog visokih cijena goriva.

Od ponedjeljka počinje bojkot točenja goriva i ne tovarimo robu na svim destinacijama. I to će trajati 10 dana, rekao je predsjednik Udruženja prijevoznika za unutarnji i međunarodni transport RS Nikola Grbić, gostujući u Jutarnjem programu RTRS.

Istaknuo je da već u ponedjeljak očekuje poziv od institucija kako bi se riješio problem.

Vozači kamiona u BiH stupaju u štrajk

U teškoj smo situaciji zbog cijena goriva. Svi koji su nezadovoljni cijenama goriva će nas podržati. Oni koji su zadovoljni cijenama gorima, neće nas podržati. Ovo će za nas napraviti velike gubitke, ali smo primorani na ovo, izjavio je Grbić.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

 • Nema vozača slabo plaćeni a nije iskorišten auto dan vlasnici nemaju odgovarajuće visoke prometne struke ,vozač posta obični kočijaš

  • Aj ti 10:56 ne seri.. nema svak ko ti skolu.. il si je mozda kupio..
   Za srijedu FB grupa Mostarske mame izlaze na ulice mirni prosvjed za ovu cjelokupnu situaciju..
   Podržimo ih.

 • Drzite se nedajte se nema popustanja doste bande ima da igra kako narod svira a ne obratno dosta njihova lopovluka

  • Republićka stranka_institut za istinsku multietnićnost i romsku književnost, zaklada Nole and Đole napisao:

   Narod odlućuje. Kljućna je zajednićka koheziona ućinkovitost. No pasaran! Ko ima uši da ćuje, ću’će. Prvi biće posljednji a juće’ je već prekosutra. Cimbal? Mjed? Što to više uopšte i znaći ćovjeku i ćovjećanstvu, rodu, porodu i narodu?

 • Vozač je pismen ali imam problema , spavanje u vozilu čekanja na granici , nepoštivanje radnog vremena, navođenje poslodavca da prikriva vrijeme vožnje bacanje rado traka.

 • Svaka čast! Kad smo već mi kao narod obična gluhonijema stoka tj. ovce, bar vi niste! Podržavam i želim vam sve najbolje!

 • Dakako tako treba svima je skupo gorivo ko je normalan Svi trebaju ustati i podržati protest zbog cijena Trebamo biti složni svi Vidite kako su Oni složni kada treba izglasati sebi primanja za 500 maraka vise Kad je u pitanju Lova u njihov dzep onda nema stranke i nacionalnosti

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.