Prijetnja smrću Draganu Čoviću

Autor koji se predstavio kao Adnan uputio je jučer prijeteću elektroničku poštu koja je proslijeđena HDZ-u BiH, SDP-u BiH i Savezu za bolju budućnost tvrdeći da će njezini čelnici biti likvidirani, a kao razloge za svoju akciju su naveli da se protive ‘podjeli Bosne’. Pri tome su osvetničke poteze najavili u sljedeća dva mjeseca, piše Večernji list.

Na ‘nišanu’

E-mail poruka naslovljena je sa ‘šovinisti, fašisti, kleronacionalisti’ i obiluje vulgarnim, primitivnim psovkama i optužbama. Ispisana je latiničnim pismom, u nedefiniranoj pravopisnoj verziji i s adrese koja bi mogla sugerirati da se pošiljatelj nalazi u Njemačkoj. “Ovo vam je posljednje upozorenje i poklon od nas milijun i pol ljudi iz dijaspore, j… vam majku, imamo s čim (novac) i s kim. Nikada nećete imati mira i nikad nećete imati sigurnosti iz kojeg ćoška će vas što klepiti. Vi ste gori 1000 puta nego Dodik, u njemu znamo da imamo neprijatelja, a vi ste podmukla đubrad”, navodi se u e-mailu u kojemu su iz triju stranaka koje su ga primile izvijestile i sigurnosne agencije koje su otvorile istragu. “Imamo vas svaki dan ‘taze’ na vidokrugu i NIŠANU. Nikakvi vas tjelohranitelji neće spasiti jer nikad nećete znati otkuda udaramo. Imamo i stingerica pa će nečije vile i novogradnje letjeti u zrak, a Tornjaka upozoravamo – tvoju prošlost znamo od A do Z. Pravit ćemo vam mi uskoro sarajevski proces svima. Najbolji je narodni sud. Sjetite se Ceausescua i kako je on prošao. Nadajte se toj sudbini, a ti Čoviću, naći ćemo te u Hrvatskoj. Tvoje adrese imamo i kretanje od sviju. Uskoro ćete dobiti od naroda ono što ste odavno zaslužili, a na lokalnim izborima vidjet ćemo kako ćete svi proći”, dodaje se u poruci.

Naručeni atentati

Pri tome se najavljuju akcije u predstojećem razdoblju “U ova dva mjeseca uništit ćemo vas, ne samo psihički, nego i fizički i politički, đubrad jedna, majku vam… Bosnu nije nikad nitko podijelio pa nećete ni vi, i ako mislite da ćete živjeti u miru bolje vam je da se danas živi zakopate. Stingerisat ćemo vas. Već ih imamo u BiH gorjet ćete i vi i vaše središnjice s njima. Dosad smo vas trpjeli, od danas nećemo više nijednog, od danas ćemo djelovati. Novca imamo da i Srbe naručimo i platimo da ne prljamo naše Bosance i Hercegovce”, navodi se u prijetećoj poruci, koju prenosi Večernji list.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Triba ga izbusit i likvidirat,sve nas je pokrao komunjara.Sve mu triba uzeti i pare i zivot.Tako svima koji su hrvatski narod izvarali i opljackali.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.