Prijetio da će ubiti sebe i člana obitelji

Nakon višesatnih pregovora u subotu navečer uspješno je riješena talačka situacija u Klisu (Hrvatska), a 52-godišnjak koji je prijetio da će ubiti sebe i člana obitelji odveden je na kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija.

Prema policijskom priopćenju talačka situacija počela je oko 16.15 sati kada je 52-godišnjakna ulici je počinio obiteljsko nasilje nakon čega se s jednim članom najuže obitelji zatvorio u kuću te prijetio da će si oduzeti život, kao i članu obitelji koji se nalazio zatočen s njim“.

Oko 17.25 sati 52-godišnjak je pustio člana obitelji iz kuće, no i nadalje je prijetio da će sebi oduzeti život.

Nakon višesatnog razgovora s pregovaračem iz Specijalne policije, muškarac se u 21.46 sati dragovoljno predao, ističu u policiji.

Osumnjičeni nasilnik je uhićen i odveden u policiju, dok je žrtvi obiteljskog nasilja pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

(Hina)

6 komentara

  • Mislim da zene trebaju uz obavezno skolovanje trebaju imati sate samoobrane isto koje ce biti obavezni. Niste toliko nemocne kolko ste to umislili ,samo morate svaki udarac vratiti istom mjerom ,nije sramota braniti se nit treba bit bitno sta ce tko reci. Nitko na ovom svjetu nema pravo maltretirati zlistavljati ni fizicki ni psihicki. Na ovim prostorima najveci problem su zene koje sute ,tako generacije zena i djece ostaju zirtve i postaju nasilnici zbog svoje sutnje. Nasilje nije normalno

  • Steta sto se ne ubi, jer bi bilo jedno g.manje.Kad izidje opet ce nasrnut na jadnicu.Da bar zna cekat naoruzana pa sredit krme.

Komentiraj: