Prije devet godina ga ismijavali, a danas rastura u Voiceu – Jabuka.tv

Prije devet godina ga ismijavali, a danas rastura u Voiceu

Mladi hrvatski pjevač Kristian Marolt (25) koji ove sezone uspješno nastupa u hrvatskom Voiceu, prije nešto više od 9 godina bio je predmet ismijavanja.

Naime, tada 16-godišnji Kristian je nastupao u hrvatskom glazbenom showu “Hrvatska traži zvijezdu” na RTL televiziji, a svojim neobičnim stilom podsjećao je na Justina Biebera. Zbog toga ga je “na nož” dočekao žiri u sastavu Toni Cetinski, Ivana Mišerić, Goran Lisica – Fox.

Žiri showa “Hrvatska traži zvijezdu” s podsmijehom je dočakao nastup Kristiana Marolta

Kristian je tada postao hit zbog načina izgovaranja rečenice: “Nisam Bieber!”

Nakon što je Kristian otpjevao svoje pjesme, krenuli su pomalo ružni komentari prema njemu jer njegov glas nije do kraja mutirao.

Ipak devet godina kasnije, tadašnji žiri može s velikom neugodnošću gledati Kristianove nastupe u novom glazbenom natjecanju The Voice. Nakon što je oduševio u audicijskom nastupu i kad ga je Vanna uzela u svoj tim, Kristian je prije dva tjedna prošao Nokaut fazu s izvedbom pjesme “Super Girl”, a njegova izvedba je apsolutni hit.

Rijetki gledatelji su primjetili da se radi o istom mladiću koji je prije devet godina bio predmet ismijavanja kako žirija, tako i mnogih gledatelja.

U videoprilozima pogledajte dva njegova nastupa koje su dva različita žirija dočekala s različitim reakcijama.

U Kristianovoj biografiji na stranici Voicea stoji da je on glazbeni kameleon iz Donje Bistre i da voli kombinirati i izvoditi više različitih glazbenih stilova odjedanput. Sebe pronalazi u sevdahu, popu, ali i rocku te jazzu.

Glazbom se bavi od malih nogu. Nastupao je u školskom i crkvenom zboru te na mnogim priredbama. Ipak, glazbu je zapostavio sve do 14. godine kada je, nakon majčine smrti, shvatio da je glazba jedini način da izbaci bijes i poboljša vlastiti glazbeni talent.

Tada se prijavio i na lokalno natjecanje na kojemu je i pobijedio. S tim vjetrom u leđima pojavio se i na jednom televizijskom pjevačkom natjecanju, ali životne okolnosti ponovno su ga udaljile od glazbe, kojoj je sada spreman vratiti se.

Ovaj 25-godišnjak piše tekstove pjesama, uči svirati klavir, slika portrete te popularne hrvatske  pjesme prevodi na engleski jezik. Uzori su mu Gibonni, Jacques Houdek i Massimo.

U The Voiceu želi upoznati kreativne i zanimljive ljude te ostvariti što bolji plasman, a čini se da mu za sada u tome dobro ide. U tom naumu najveću potporu pružat će mu otac, baka i sestre.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.