Prije 17 godina odigrana nogometna utakmica Paragvaj – HR Herceg Bosna

Na jučerašnji dan sada već davne 1996. godine, točno prije 17 godina u dalekom Paragvaju se odigrala zanimljiva nogometna utakmica, prenosi Hercegovina.info

Sastala se reprezentacija Paragvaja sa tadašnjom izabranom vrstom nogometaša koji su nastupali u tadašnjoj ligi Herceg Bosne. Poprište događaja paragvajski glavni grad Asuncion. Prepuni Estadio de Los Defensores del Chaco.

Herceg-Bosna je tada izgubila s tri na prema nula. No rezultat je ovdje najmanje bitan. Kuriozitet oko toga susreta je da ga Nogometni savez Paragvaja vodi kao službeni. Zabilježen je kao 425. po redu otkada su Paragvajci oformili svoju reprezentaciju.

Izbornik reprezentacije Herceg Bosne bio je Branko Međugorac koji je Paragvaju suprostavio nogometaše koji su većinom igrali u HŠK Zrinsjki i NK Široki Brijeg, prenosi Hercegovina.info

Sastav HR Herceg Bosna u utakmici saq Paragvajom bio je: Dukić, Skoko, Kordić, Babić, Bubalo, Matan, Ravlić, Musa, Bogdan, Marinović, Marušić (još su igrali Sušac, Bartolović). Izbornik: Branko Međugorac.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.