Prijavite se za stipendije Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju

Informativni sat o natječaju za stipendije Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju održat će se danas, u 18 h u Mostaru u hotelu Bristol.

Zagreb, 6. prosinca 2012. – Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2013./2014. akademsku godinu. Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Ivana Silić, specijalist za upise RIT/ACMT-a, danas će u Mostaru u 18 sati u hotelu Bristol, održati informativni sat na kojem možete saznati više informacija o Natječaju za stipendije i Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva iskoristiva za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju za stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb). Stipendija se odobrava za sve četiri akademske godine. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.

Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

Za prijavu na Natječaj potrebno je; ispuniti neobvezujući obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećem linku: www.acmt.hr/application, dostaviti prijepis ocjena iz srednje škole, napisati i dostaviti motivacijski esej na engleskom jeziku, pristupiti motivacijskom razgovoru na engleskom jeziku. Kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu ustanovu,  osim navedenog, trebaju dostaviti i prijepis ocjena s druge visokoobrazovne ustanove.

Za dodatne informacije obratite se Odjelu marketinških komunikacija:

[email protected] ili m: + 385 (0)99 731 3650, t: + (0)1 644 1602

O Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju:

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) prva je privatna visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj, utemeljena 1995. godine, kada je potpisan sporazumom između Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH i uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology (Rochester, New York).

RIT/ACMT jedina je visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj koja, kroz navedeno partnerstvo, za preddiplomske studije izdaje dvije diplome, američku koju dodjeljuje Rochester Institute of Technology (RIT), te hrvatsku diplomu Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju.

Na RIT/ACMT-u izvode se tri preddiplomska stručna studija: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb) te dva Master of Science studija Menadžment i inovativnost (Zagreb) i Upravljanje ljudskim potencijalima (Zagreb). Nastavni program i standardi Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju usklađeni su sa standardima Rochester Institute of Technology, koji je ujedno i matična institucija RIT/ACMT-a.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.