Izabran novi Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg

Izaslanici iz svih formiranih temeljnih ogranaka Općinske organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH Široki Brijeg na Izbornoj skupštini održanoj 5. prosinca 2012. u dvorani kina ‘Borak’ izabrali su novi Općinski i Nadzorni odbor Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg na mandat od dvije godine.

Predsjednik OO Mladeži u dosadašnjem sazivu Vedran Kožul podnio je izvješće o radu Općinskog odbora u kojem je naglasio kako je Mladež HDZ-a BiH sa svojih 450 punopravnih članova i formiranim temeljnim ograncima najjači stranački pomladak u općini Široki Brijeg. Istaknuo je sudjelovanje članova OO Mladeži na seminarima i školama diljem BiH i Europe, kao i mnogobrojne akcije čiji je organizator upravo bila širokobriješka Mladež. Posebno se zahvalio bivšim članovima Mladeži koji su, kako je istaknuo, napravili temelje jake Mladeži, kao i predsjedniku Općinskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg Miri Kraljeviću na dosadašnjoj suradnji.

U svome obraćanju Miro Kraljević je rekao kako članovi Mladeži danas obnašaju i odgovorne funkcije u vlasti. ‘Mladež je organizirana i dobro radi, što je vidljivo i na ovoj Skupštini’, zaključio je Kraljević.

Skupštini se obratio i glavni tajnik Mladeži HDZ BiH Igor Bašić koji je u svom govoru istaknuo da je OO Mladeži HDZ-a Široki Brijeg među najuspješnijima i najorganiziranijima u Bosni i Hercegovini, dok je dosadašnji tajnik OO Mladeži Franjo Marušić predstavio financijsko izvješće prethodnog saziva Općinskog odbora.

Kod izbora novog Općinskog odbora poštovana je volja temeljnih ogranaka te su izabrani: Franjo Đolo (Biograci), Anita Jurilj (Crnač), Stjepan Marić (Dobrič – Provo – Grabova draga), Mario Marušić i Tomislav Ćosić (Desna obala), Mate Soldo (Dobrkovići), Ante Čolak (Dužice), Jure Primorac (Jare), Ivana Ljubić (Knešpolje), Dijana Sesar i Stanko Bazina (Kočerin), Marko Ćavar i Josip Matković (Lijeva obala), Toni Galić (Ljubotići), Ivan Damjanović (Ljuti Dolac), Franjo Marušić (Mokro), Ivan Hrkać i Ivan Slišković (Trn), Vedran Kožul (Turčinovići), Bože Zovko (Uzarići) te Ana Zovko (Oklaji.)

Izabran je i Nadzorni odbor u sastavu Ivo Pavković (Trn), Kristina Ivanković (Kočerin), Danijela Ćorić (Ljuti Dolac), Marko Lasić (Uzarići) i Marko Slišković (Mokro.)

Na konstituirajućoj sjednici članovi Općinskog odbora izabrati će se i Predsjedništvo OO Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.