Prijavite se na Woman.Comm Rising star akademiju

Nakon niza uspješnih projekata koje su implementirali u proteklom razdoblju, Woman.Comm Club pokreće jedinstven program edukacije Woman.Comm Rising star akademiju.

Program ima za cilj podržati i ohrabriti mlade članice kluba kao i sve zaljubljenice u komunikacijsku industriju te im omogućiti umrežavanje, razvoj i stjecanje novih praktičnih znanja.

Woman.Comm Rising star akademija održat će se u prostorijama Homework Huba u razdoblju od 30. svibnja do 22. rujna 2023.. Tijekom programa polaznice će imati jedinstvenu priliku učiti o različitim alatima marketinga, videa, fotografije, javnog nastupa do medija i PR-a od stručnjakinja i iskusnih profesionalaca komunikacijske industrije, te raditi na projektu uz mentorstvo uglednih pojedinaca iz ove industrije.

Woman.Comm Rising star akademija održat će se u prostorijama Homework Huba

Program će pružiti priliku za stjecanje praktičnog iskustva kroz rad na projektima, sudjelovanje u radionicama i predavanjima te stvaranje veza s drugim polaznicima i stručnjacima u industriji. Cilj akademije je da ponudi jedan drugačiji pristup učenja kroz iskustvo seniora ove industrije, a samim time i prilagodbu novim trendovima i vizijama koju imaju mladi u ovoj industriji. Pobjednicima natjecanja u sklopu projekta osigurali smo i novčanu nagradu kao dodatni poticaj u radu i učenju, ističe Irena Miličević Vukoja, direktorica WOMAN.COMM CLUBA.

Prijave su otvorene do 22. svibnja 2023. godine, a program počinje 30. svibnja 2023. godine.

Predavačice na Woman.Comm Rising star akademiji

Broj polaznika je ograničen, a partneri projekta AlmaRas i NLB Banka su omogućili besplatno sudjelovanje za 10 mladih studentica i komunikatorica, zaposlenih u kompanijama ili agencijama, koje žele svoje znanje podići na veću razinu.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem web stranice, gdje će pronaći sve potrebne informacije o programu, predavačima i uvjetima prijave, dodaje Miličević Vukoja.

Pridružite se Woman.Comm akademiji i ostvarite svoj potencijal u industriji komunikacija!

*Sponzorirani članak