Prijavite se na prvi kviz o NK Široki Brijeg

Kviz o bogatoj povijesti Nogometnog kluba Široki Brijeg, pod nazivom ”Plavo-bijeli”, održat će se u četvrtak, 7. studenog 2019. godine, s početkom u 20:00 sati u caffe baru Eko u Širokom Brijegu.

Kviz će tako okupiti sve generacije navijača Širokog Brijega koji će se moći družiti s bivšim legendarnim igračima kao i aktualnim članovima kluba s Pecare.

Naš klub ima lijepu i prilično dugotrajnu povijest, s puno zanimljivih događaja. Cilj kviza je približiti neke povijesne događaje navijačima, samo druženje među navijačima. Također, ovime se želimo prisjetiti nekih lijepih događaja kroz prošlost i usput provjeriti koliko naši ljudi doista znaju o klubu, izjavili su organizatori za Bljesak.info.

Pitanja na kvizu obuhvaćati će cjelokupnu povijest kluba od osnutka 1948. godine, nastupa u Ligi Herceg-Bosne pa sve do današnje Premijer lige BiH.

Naravno,podsjetit ćemo se i nekih ranijih lijepih trenutaka i priuštiti nekoliko iznenađenja za sve navijače, a sve u smislu dobrog druženja i promociji naše širokobriješke svetinje, navode organizatori.

U ekipi na kvizi mogu sudjelovati od dvije do četiri osobe, a kotizacija iznosi 20 KM po ekipi dok su organizatori pripremili nagrade.

Prijave se mogu vršiti na brojeve: 063/520-677 ili 063/270-311.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • Gdje je ta obećana skupština u 10 mjesec.Žalosti moja jada i bede.Klub sa bogatom prošlosti dok je Gospodin M.Grbešić bio u klubu.On je mogao što je želio.Kad je želio da bude prvi i bio je.Ko te pita kakvu ekipu je široki imao tada.Objektivno tu nikada nije bilo igrača samo što je gazda bio moćan.Dobivale su se utakmice širom bosne zahvaljujuć gazdi.Klub nikada nije imao igrače koji su mogli otić bilo gdje po bosni i dobiti utakmicu.Da se nije namještalo svaku bi izgubili.To je taj nekadašnji prvak.Sad se seljakajte.Ne možete ni skupštinu kluba sazvati jer nema tko doći.

  • Lijepo ste naveli da je uplata 20KM, a nigdje koje su konkretne nagrade!?!? Koji je povod ovog kviza također niste definirali, tko je organizator?!?!? Koj je povod organizacije ovakvog kviza, ocito neciji osobni profit ili!?!?!?

    • Aca glupane, kakav povod treba biti da se organizira kviz ??? Momcima svaka čast na trudu da budemo i po ovome pravi klub i grad.

  • Kako blate i kviz i organizatore
    A da je Dinamu,Hajduku,Liverpoolu,Realu kurac bi ovo pisali trcali bi da je uplata 500 KM

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.