Prijavite se na Malonogometni turnir u Crnač – možete još u naredna dva dana

Futsal majstori iz cijele BiH, ali i Republike Hrvatske, kao i Srbije, te Crne Gore i ove godine u mjesecu lipnju dolaze u Crnač gdje će biti organiziran 7. Malonogometni turnir “Crnač 2017” (09.-25. 06.).

Posljednjih godina ovo je jedan od najbolje organiziranih malonogometnih turnira u Hercegovini i šire, pa ne čudi što organizatori očekuju sudjelovanje 50-tak ekipa s raznoraznih strana, jer tko jednom dođe u Crnač poželi opet doći sve to vidjeti, ali i biti viđen.

Prijave za turnir iznose 200 KM po ekipi, a primaju se do 08. lipnja (četvrtak) u 19 sati budući da je izvlačenje parova turnira istu večer od 20 sati, dok sam turnir kreće 09. lipnja (petak) s početkom u 20 sati.

Najbolju ekipu očekuje novčana nagrada od 7.000 KM, drugoplasiranu od 2.000, a trećeplasiranu ekipu nagrada od 1.000 KM.

Tu su tradicionalno i nagrade za najbolje pojedince – igrač, vratar i strijelac, kao i nagrada za Fair-play ekipu.

Igra se po futsal pravilima 4+1.

Naslov najboljeg na turniru brani ekipa Mepasa koja je u prošlogodišnjem finalu, baš kao i godinu dana ranije, svladala sastav Europrodukta. Ukupno je ekipa Mepasa četiri puta osvajala ovaj turnir i daleko je najuspješnija, te svakako ponovno spada u krug glavnih favorita za osvajanje Crnča. Dovoljan motiv i njima, ali i svima ostalima da ih pokušaju “skinuti” s trona.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.