Prijavi se i postani nogometni sudac

Udruga nogometnih sudaca Zapadnohercegovačke županije objavila je poziv za odabir nogometnih sudaca.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe da se pridruže polaganju ispita i stvaranja novih mladih sudaca i sutkinja.

Komisija nogometnih sudaca i instruktora ŽZH organizira ispit za nogometnog suca

Ispit za nogometnog suca može polagati svaka osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti starija od 35 godina. Nogometni sudac može obavljati dužnost suca na seniorskim i veteranskim utakmice s navršenih 18 godina.

Ispit ne može polagati:

  • Osoba koja ima zapreku za obavljanje dužnosti nogometnog suca temeljem odredbi Zakona o sportu
  • Osoba koja je diskvalificirana odlukom nadležnog tijela vezanog uz sport
  • Osoba za koju nije utvrđena zdrastvena sposobnost za nogometnog suca sukladno Zdrastvenom pravilniku za nogometne suce i instruktor NS BiH

Ovim putem Udruga sudaca i instruktora Županije Zapadno-Hercegovačke poziva sve zainteresirane osobe da se pridruže polaganju ispita i stvaranja novih mladih sudaca i sutkinja. Zbog nedostatka mladog i kvalitetnog kadra i sudaca Udruga UNSI ŽZH organizira polaganje ispita, kao i potrebne tečajeve i predavanja iz Pravila nogometne igre.

Osobe koje pristupe ispitu odmah ulaze u članstvo i rad Udruge te položenim ispitom omogućava im se stjecanje sudačkog iskustva na Hej omladinskoj ligi.

Cijena polaganja ispita iznosi 100 KM. Planirani datum polaganja ispita jeste 27. veljače 2019. godine u Širokom Brijegu u prostorijama Logos.

Svi zainteresirani prijavu i dodatna pitanja mogu poslati na mail [email protected] ili nazvati na broj 063/400-015 (Marin Pavlović).

Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostaviti:

  • Rodni list i uvjerenje o državljanstvu
  • Uvjerenje suda o nekažnjavanju

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • To je dobro da je Goran P sa Udrugom pokrenuo dati samsu mladim ljudima i to javni pozivom da se ukljuce u sudenje i rad udruge. Sretno

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.