Prijave za upise na Filozofskom fakultetu SUM-a traju do kraja tjedna

Prijave za upise na studije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru traju do 11. srpnja, a upisi u prvu godinu studija u prvome upisnom roku provodit će se od 20. do 24. srpnja 2020. godine.

Upisi na studije obavljaju se prema rezultatima postignutim u razredbenome postupku.

Kandidati do kraja tjedna mogu predati prijavu za razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije preko platforme za online upise, dokumentaciju dostaviti poštom ili predati osobno na Fakultet.

Na mrežnim stranicama FF.sum.ba i Upisi.ff.sum.ba mogu se pronaći sve potrebne informacije vezane za proceduru upisa i potrebnu dokumentaciju, kao i informacije o načinu utvrđivanja uspjeha u srednjoj školi.

Fakultet nudi 11 jednopredmetnih i 13 dvopredmetnih studija za koje nakon prvog tjedna prijava vlada znatna zainteresiranost. Studentima se nudi mogućnost studiranja jednopredmetno ili dvopredmetno. Kada se uzmu u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati neku od 77 različitih studijskih skupina, priopćeno je iz Ureda za odnose javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Filozofiranje o nebitnim stvarima vode nikuda.,realni svijet ovakav koji poznajemo nije moguć bez radnika,,bez Filozofiranja se može živjeti na platnu Zemlji ,bez zasijanih polja Ne.

  • Pa glupane pismeni tvoji stari imali samo 4 razreda hranil se zdravo nisu bili ovisnici nitajkuni iimali ljepsi zivot od tebe koji mislis da si ucen i pametan

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.