Priča koja je dirnula svijet

Pod nazivom “Posebna pošiljka”, internet trenutno velikom brzinom obilazi ljubavno pismo 68-godišnje Sue Johnston iz Houstona u Texasu koja je odlučila sa svima podijeliti svoju životnu, ljubavnu priču koja nam svima može poslužiti kao inspiracija pred Dan zaljubljenih. Sve je počelo na Twitteru, a sada je ova priča svuda oko nas.

Ovako izgleda priča Sue i Johna – ljubav koja je trajala 46 godina i još uvijek traje:

Moj dragi suprug Jonh i ja bili smo u braku 46 godina. Svakog Dana zaljubljenih on mi je slao buket najljepšeg cvijeća uz koji bi stigla i poruka od pet jednostavnih riječi: “Moja ljubav za tebe raste”. Četvero djece, 46 buketa i život prepun ljubavi bili su njegova ostavština u trenutku kad je prije dvije godine preminuo.

Prvog Dana zaljubljenih koji sam provela sama, 10 mjeseci nakon što sam ga izgubila, bila sam šokirana kada mi je stigao prekrasan buket… od Johna! Bila sam ljuta i slomljenog srca i odmah sam pozvala cvjećaru kako bih im objasnila da je došlo do greške. Oni su mi objasnili: “Ne, gospođo. Nije u pitanju greška. Prjie nego što je preminuo, Vaš suprug je platio jako puno godina unaprijed i tražio da mu garantiramo da ćete nastaviti dobivati cvijeće na Dan zaljubljenih”.

Srce mi je bilo u grlu kada sam spustila slušalicu i pročitala poruku koja je bila zakačena za buket. Na njoj je pisalo: “Moja je ljubav za tebe vječna”.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.