Prezentacija MOSTIMUN konferencije na Sveučilištu i Univerzitetu

Ako želite doživjeti nezaboravnu studentsku avanturu, onda ste na pravom mjestu.Želite upoznati ljude iz cijelog svijeta, srušiti barijere?

Povodom aplikacijskog procesa za delegate  i najave MOSTIMUN konferencije, članovi Organizacijskog tima MOSTIMUN konferencije, pozivaju sve studente da se pridruže prezentacijama, kako na Sveučilištu u Mostaru, tako i na Univerzitetu „Džemal Bijedić“.

Prezentacija o studentskoj konferenciji koja svake godine okupi više od 80 studenata iz cijelog svijeta u gradu Mostaru održat će se 18. siječnja (petak) u 11.30h u prostorijama Unije Univerziteta „Džemal Bijedić“, i 24. siječnja (četvrtak) u 13.45h u prostorijama Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

U periodu od 3. do 7. travnja 2013. godine, održat će se peta po redu međunarodna studentska konferencija modela Ujedinjenih naroda – MOSTIMUN 2013. I ove, kao i prethodnih godina, MOSTIMUN okuplja studente iz različitih krajeva svijeta u Mostaru, te će ponovo, studenti dobiti priliku da polemiziraju o aktualnim pitanjima UN-a.

Pozivaju se svi studenti da se u što većem broju odazovu ovom događaju, te da iskoriste priliku koja im se pruža kako bi pokušali ostvariti pozitivni utjecaj na društvo, razvili svoje govorničke vještine, upoznali mlade ljude iz cijelog svijeta i sl.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.