Na Filozofskom fakultetu održana audicija za voditelje “Studentskog objektiva”

Marija Begić i Mijo Zidar voditelji su ovosemestarskog studentskog dnevnika Odjela novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Nakon svakog semestra iz kolegija “Televizija” koji vode dr. Smiljko Šagolj i mr. Franjo Takač obavlja se audicija najboljih studenata – televizijskih voditelja.

Tijekom semestra studenti u okviru vježbi iz kolegija “Televizija” prave priloge iz studentskog života koje objedine u studentski dnevnik, naziva “Studentski objektiv”, krajem semestra. Dr. Smiljko Šagolj i mr. Franjo Takač imali su jednostavan zadatak budući da su dosta studenata obučili za televizijsko novinarstvo i vođenje emisija.

Danas su pred kamere stali, u okviru audicije za voditelje, nekoliko desetina studenata. Od svih za nijansu bolji bili su Marija Begić, Mijo Zidar, Tina Bule i Nadina Vujević. Nakon zajedničke profesionalne analize, ta “slatka muka” je jednoglasno riješena – Marija Begić i Mijo Zidar izabrani su za voditelje “Studentskog objektiva” koji će biti prikazan u utorak (22.01.) na kanalu Internet televizije filozofskog fakulteta (www.ffmo.ba – Studentska TV).

[youtube id=”_25pApSxZWQ” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.