Prevarant iz BiH dovodio konobare u zabludu, vraćali mu više novca od potrebnog

Neobična prevara konobara zabilježena je u dva bh. grada.

Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad pronašli su i identificirali osobu čiji su inicijali B.P. iz Bosanske Gradiške osumnjičenu da je počinio tri prevare u dva ugostiteljska objekta u Šipovu i jednom takvom objektu u Ribniku.

Identificirani koji je višestruki povratnik u činjenju kaznenih djela, je u tim ugostiteljskim objektima 26. i 27. siječnja prilikom plaćanja računa radnike dovodio u zabludu, te su mu vraćali ostatak veći od potrebnog, priopćeno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, prenosi Radio Sarajevo.

Tužtelj Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka naložio je da nad osumnjičenim bude izvršena kriminalistička obrada, a da po kompletiranju predmeta bude dostavljeno izvješće u redovitoj proceduri.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

  • ako se ovo uspije dokazati s dokazima svaka čast.

    a konobari poslušajte ljude iznad. novčanicu sa strane, uzeti i vratiti kusur, onda novčanicu u kasu.

    p.s. ovo vrijedi i za djevojke na kasama tržnih centara i trgovina.

  • Imamo mi nacionalnog prevaranta. Covic hrvate i hrvatska vozila Central osiguranja prodao muslimanima, a lovu stavio u svoj dzep, a najprije natjerao hrvate da osiguraju vozila u Centralu. Toliko o Covicevom hrvatstvu.

    • Nitko te nije tjerao na central budalo. Od samoga pocetka se znalo da ce tako bit. Zato sam i ostao u Croatia osiguranju

    • Brat bratu jedno 3 i vise godine se pokusava Central prodati, stvoren je s tim ciljem da se proda i unovci, ne mogu vjerovati da netko nije znao za to.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.