Pretvarao se da je upravo izabran na NBA draftu i proživio nezaboravnu večer!

Čovjek je na večer NBA drafta obukao svoje najbolje odijelo, odšetao do Barclays centra gdje se održavao izbor mladih igrača u NBA ligu te prevario sve okupljene da je jedan od košarkaša

Malo stvari ili događaja razveseli ljude kao oni kad ‘mali čovjek’ na neki način uspije pobijediti sustav. Ili barem prevariti većinu javnosti, a do to ispadne smiješno (pljačka isključena).

Connor Toole, novinar za Elite Daily, jedan je od takvih ljudi. Samo što je za njegovu priču ključan podatak da nije malen, već je visok 208 cm. Čovjek je na večer NBA drafta obukao svoje najbolje odijelo, odšetao do Barclays centra u New Yorku gdje se održavao izbor mladih igrača u NBA ligu te prevario sve okupljene da je jedan od košarkaša.

Štoviše, došao je do dijela dvorane rezerviranog samo za igrače, jer kako kaže: “Ako si visok, samouvjeren i nosiš dobro odijelo, očito je sve moguće”. Nakon izlaska iz dvorane stavio je šiltericu Utah Jazza i glumio da je upravo izabran u njihovu momčad, što je dodatno ojačalo njegovu varku (većina fanova očito nije sklona provjeravanju činjenica).

Da priča nije stala na tome, pokazuje video njegove večeri koji je obilježen besplatnim pićima, histeričnim fanovima, zgodnim djevojkama, malo maženja s ljepoticama i par intimnih dijelova tijela koji nisu za najmlađe.

(Jutarnji.hr)

Komentiraj: