Presedan u Ljubuškom: Nogometni suci ŽZH izabrali novo vodstvo

Nogometni suci Županije Zapadnohercegovačke na izbornoj Skupštini izabrali su novo vodstvo Udruge nogometnih sudaca i instruktora u ŽZH.

Skupština kojoj su nazočili najutjecajniji nogometni suci BiH održana je u petak u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom, a nogometni suci izabrali su novo vodstvo pred kojim su mnogi izazovi.

Oni će uložiti zajedničke napore na unaprjeđenju sudačke organizacije te tako pokušati popraviti trenutno stanje kojim je mali broj sudaca zastupljen u visoko rangiranim domaćim i međunarodnim natjecanjima, piše Ljubuški portal.

Čestitku i podršku sucima Županije Zapadnohercegovačke svojom nazočnošću na Skupštini je pružio Josip Bevanda, predsjednik Županijskoga nogometnoga saveza.

Svima koji ste izabrani želim uspjeh u radu, da radite na dobrobit nogometa, jer vi ste bitan segment ne samo na terenu nego i u društvu, kazao je Bevanda.

Zahvalivši svim nazočnim sucima na potpori i ukazanom povjerenju, novi predsjednik Udruge, uspješni dugogodišnji nogometni sudac Goran Paradžik,u obraćanju je naglasio:

Na samom početku zahvaljujem bivšem predsjedniku Spomenku Mandiću, koji je ostavio velik trag u Nogometnom savezu BiH, ali i u Udruzi jer smo za njegovog mandata imali možda najveći broj članova u svim ligama, a sada imamo svega tri. Hvala i svima drugima koji su svojim radom pridonijeli radu Udruge, mi ćemo nastaviti raditi časno i pošteno. Udruga nogometnih sudaca i instruktora u Županiji Zapadnohercegovačkoj radit će na dobrobit sviju nas i ja ću dati svoj maksimum da to bude tako, istaknuo je novoizabrani predsjednik Paradžik te nazočne suce pozvao da se prisjete prijatelja Vjekoslava Šimunovića koji je preminuo od teške bolesti.

Izbor Paradžika za predsjednika je presedan jer se još nije dogodilo da aktivni sudac bude izabran za predsjednika.

Naime, dosadašnja praksa bila je da suci nakon završenih sudačkih karijera budu birani za predsjednika.

Za dopredsjednik je izabran Marinko Jelić, a za tajnika Marin Pavlović. U sastav upravnog odbora izabrani su: Goran Paradžik, Marinko Jelić, Danko Ćavar, Ljubo Miličević i Gojko Bandić.

Na svečanoj Skupštini sudjelovalo je dosta uglednih gostiju među kojima su bili Ivan Beus, potpredsjednik Nogometnoga saveza BiH, i Dragan Soldo, član Izvršnog odbora NS/FS BiH.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Sretno predsjedniku Udruge i vodstvu , ali bez uticaja i poslusnosti Sarajevu , suradnja da ali njihov covjek treba biti oprezno. Treba paziti izgubili smo dva suca na Zrinjskom da se nedesi i Jelicu ali kako stoji tata ga savjetuje prema Sarajevu , oprez . Sve suce iz zupanije su progutali iz Mostara a oni im donosili opstanak i titule , susjedi nevracaju kako treba. Ovo je poraz vodstva ranijeg Make i Bandica jer su lose radili i samo za sebe i svoje , interese svoje stavili ispred Udruge i razbilo se o glavu. Manda ii Vjeko su bili gospoda za njih dvojicu. Sretno kolege

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.