Prepoznajete li ove kradljivice: Krađom ugrozile život žene

Protekle subote, dvije za sada nepoznate ženske osobe ukrale su novčanik od posjetiteljice Mercator centra u Mostaru. Kradljivice su iskoristile nepažnju i od žene koja je kupovala u ovom tržnom centru ukrale novčanik u kojemu su se osim novca nalazili i osobni dokumenti.

Osim novčane štete, pokradena žena je na ovaj način najviše oštećena kroz gubitak osobnih dokumenata zbog čega je u nemogućnosti da ovaj tjedan krene na liječenje u Zagreb. U pitanju je teška bolest, skupo liječenje, te je na ovaj način ozbiljno ugrožen ljudski život.

Policija moli građane da pomognu u identifikaciji ove dvije kradljivice koje su svojom krađom dovele u pitanje zdravlje i život naše sugrađanke. Saznanja o identitetu ovih osoba možete javiti policiji na broj 122.

Osim ovoga slučaja, izdvajamo još jedan poziv upućen od strane policije svjedoku razbojstva koje se dogodilo u subotu 21. travnja oko 23.15 sati u Ulici kneza Domagoja u Mostaru.

Dvije muške osobe su te večeri u haustoru ulaza broj 10, elektrošokerom napali ženu koja stanuje na toj adresi i oteli joj određeni iznos novca. Napadnutoj ženi u pomoć je pritrčao suprug, a napadači su se dali u bijeg prema zgradi staklene banke. Bježeći preko ceste, jedan od napadača umalo je završio pod kotačima osobnog vozila tamnozelene boje marke Citroen Xantia.

Vozač je vrlo dobro vidio napadače, od kojih se jedan bježeći i naslonio na njegovo vozilo.

Nažalost, vozač je nakon ovoga otišao, te ga policija moli da im pomogne u identifikaciji beskrupuloznih razbojnika koji su elektrošokerom napali i opljačkali ženu pred vratima njezinog stana.

(Bljesak.info)

14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.