Preminuo navijač Partizana ranjen u sukobu sa navijačima Crvene zvezde

Preminuo je navijač Partizana Demir Jukić (19), teško ranjen u sukobu sa navijačima Crvene zvezde početkom lipnja, doznaje B92.

Do sukoba navijačkih grupa Partizana i Crvene zvezde došlo je početkom lipnja kada je Jukić (19) upucan u stomak, a još jedna osoba je lakše ranjena u tučnjavi.

Jukiću je tada jedan metak završio u kralježnici. Grupu navijača Partizana tada je napala grupa navijača suparničkog kluba, a svjedoci su ispričali medijima da je više od 20 vozila bilo blokirano na raskrsnici Ulice Ivana Ribara na Novom Beogradu.

Očevici su također naveli da je viđena grupa momaka kako automobilom dolazi na mjesto incidenta, naoružana šipkama. Večernje novosti su prenijele svjedočenja stanara zgrade u kojoj je upucan 19-godišnjak.

Oni su naveli da se “moglo naslutiti da će do sukoba doći”, kao i da se u prethodnim danima na tom mestu okupljala grupa, koja nije pravila incidente. Prema njihovim tumačenjima, do obračuna je vjerovatno došlo zbog nekoliko grafita crno-bijelih koje su navijači suparničkog kluba prefarbali, usprkos tome što cijli kraj “pripada” jednoj grupi navijača Partizana.

Nakon toga među građanima organizirana je akcija davanja krvi za Jukića kojoj su se odazvali i navijači Walesa prije i nakon susreta njihove reprezentacije sa reprezetancijom Srbije. Policija se povodom ovog slučaja nije oglasila.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.