Preminula djevojčica iz Tomislavgrada spasit će šest života

Roditelji djevojčice iz Tomislavgrada, koja je u ponedjeljak ujutro podlegla ozljedama iz prometne nesreće, odlučili su darivati njezine organe.

Kako prenosi Tomislavnews, kada su shvatili da su izgubili bitku za život svoje kćerkice, roditelji su odlučili donirati njezine organe, kako bi, kako su kroz plač kazali, dio njihove malene živio u šestero druge djece, kojima će to spasiti život, prenosi Bljesak.info.

”Kažu nam roditelji kako im je nakon te odluke bila nekako lakše u duši, pa su svoju odluku priopćili liječnicima”, piše portal Tomislavnews.

Naime, djevojčicu je u popodnevnim satima , 20. kolovoza, automobilom udario I. F. rođen 1979. godine u Livnu, nastanjen u Tomislavgradu

Liječnici u Splitu su se borili za njezin život, ali nisu uspjeli.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Dragi roditelji, nadam se da će Bog nagraditi mirom vaše duše jer toliko hrabrosti i dobrote u tako teškom trenutku je zaista nešto iznad ljudskog. Malena R.I.P.

  • Teska ali plemenita odluka ozaloscenih roditelja neka im bog podari snage da prevladaju teske trenutke. SUCUT SVIH PLEMENITI LJUDI.

  • Mnoge je dirnula ova gesta..Tako tezak trenutak…najtezi u zivotu…a tako veliko humano djelo…najvece….Nadam se da ce vam Bog podarit mir i ublazit bol u srcu…Malena u molitvama si nasim,sigurna sam da te Bog pozvao sebi jer mu fali andjela pa je odabrao tebe kao najljepse na zemlji….R.I.P.

Komentiraj: