Premijer liga BiH: Utakmice do daljnjega bez gostujućih navijača

Do kraja tekuće polusezone sve utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine igrat će se bez organizirane nazočnosti gostujućih navijača, doznaje portal SCsport.ba, a tako je odlučio Odbor za normalizaciju Nogometnog saveza BiH neposredno prije sinoćnje utakmice BiH – Luksemburg (5:0) u Zenici.

– Osudili smo sve ružno što se događalo na i oko nogometnih terena u BiH u posljednjih nekoliko dana. Shodno huliganskim ispadima, donijeli smo krucijalnu odluku koja glasi, zabranjen organiziran dolazak gostujućih navijača na premierligaške utakmice – kazao je Dino Begić, član Odbora za normalizaciju Nogometnog saveza BiH, naglasivši:

– Disciplinskom povjerenstvu Nogometnog saveza sa sjednice u Zenici naložili smo da ispitaju odgovornost Željezničara kao organizatora neodigrane prijateljske utakmice sa Hajdukom, tj. da vide jesu li i koliko odgovorni za masovnu tuče navijača na i oko stadiona Grbavica.

Disciplinskom povjerenstvu dali smo zadatak i da u potpunosti preispitaju točnost  izjava Zvezdana Cvetkovića, trenera FK Borac koji je istaknuo da je Radmilo Šipovac, direktor Borca sudjelovao u kupovanju sudaca, ali i navodno potplatio pojedine navijače ovog kluba da naprave incident, te prekinu prvnstveni susret sa Željezničarom – kazao je Begić.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.