Prelazimo na plaćanje skuplje struje

Prelaskom na zimsko računanje vremena, u noći između 28. i 29. listopada 2023. godine doći će do promjene u primjeni većih i manjih dnevnih tarifa (perioda tzv. jeftinije i skuplje električne energije) za potrošače koje strujom opskrbljuje Javno poduzeće Elektroprivreda BiH.

Domaćinstva s dvotarifnim brojilima će tzv. jeftinu struju imati radnim danima i subotom u periodima od 13 do 16 i od 22 do 7 sati, a nedjeljom cijelog dana.

Za ostale kategorije kupaca (kupci koji električnu energiju preuzimaju na 110 kV naponu, kupci koji električnu energiju preuzimaju na 35 i 10 (20) kV naponu, ostala potrošnja na 0,4 kV naponu, te javna rasvjeta) utrošak električne energije obračunavat će se prema manjoj tarifi (MT) radnim danima u periodu od 22 do 7 sati, a subotom i nedjeljom cijelog dana.

Informacije kupci mogu pronaći na web-stranici Javnog poduzeća Elektroprivreda BiH (www.epbih.ba), dobiti putem besplatnih brojeva telefona u svim informativnim centrima i na šalterima informacija u elektrodistributivnim dijelovima Elektroprivrede BiH, priopćeno je iz tog poduzeća.

Hoće li i struja poskupjeti?

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.