Prelazak hrvatske granice: Covid potvrde više ne vrijede samo 6 mjeseci

Donesena je nova odluka o privremenoj zabrani i ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske

Za ulazak u Republiku Hrvatsku i dalje je potrebno posjedovati negativni PCR test ne stariji od 72 sata ili brzi antigenski test ne stariji od 48 sati, odnosno predočenje potvrde ne starije od 270 (izmjena s 210 na 270) dana o primitku dvije doze cjepiva (ili primitku jedne doze koja se prima u jednoj dozi) ili predočenje potvrde o preboljenju COVID 19 unutar 9 mjeseci od početka bolesti COVID 19, koja je do sada vijedila 6 mjeseci.

Izuzetak su osobe koje putuju u Republiku Hrvatsku zbog osobnih/obiteljskih razloga, poslovnih razloga ili koje imaju drugi gospodarski interes, a ne zadržavaju se u Republici Hrvatskoj duže od 12 sati.

Odluku o prelasku graničnih prijelaza RH u cijelosti možete pročitati na linku.

(www.jabuka.tv) 
8 komentara

  • Teska prevara na djelu. Ako narod bude cutao i slijepo slusao cjepice nas dok smo zivi bar 2 puta godisnje. I zatvoriti u kuce…

  • ja sam Hrvat. pravi. nisam kompleksas. niti se mislim da li sam. priznajem svoje neznanje. a prcim mater svim COvid prijateljima, Srbima idiotima, muslimanima, (nisu svi ukljuceni). komunistima, masonima kad god oni hoce. u podne u ponoc. za laku noc, za dorucak. svaki dan. vratite nam Bosnu u ovu polovicu da mozemo graditi mirnije i normalnije drustvo prcim vam mater. to je nase.

  • Narode, kasko podnosdite miuslimansku podvalu da su u pitanju “455 tradicionalni skokovi sa Starog mosta” pa u to ne vjeruju ni muslići, kamo li ostali svijet. Pokušavaju napraviti neku tradiciju, kao – oni su narod koji ima tradiciju i povijest. Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrd,prd, pord, prrrrrrrrrrrrrdddd!

  • za ovog u 20;52 na znanje.Prvi skokovi sa bili 1951 sa titovog mosta a sa starog mosta prvi skokovi su bili 1968 godine.Postoje dokumenti (prof.dr Goluža)tako da se ništa ne može sakriti a muslimani kao obično sve lažu podmeću i samo srljaju stalno u sve veću laž.Bošnjaci nisu postojali do 1993 godine jer su bili samo muslimani a i oni nisu bili priznati do ustava SFRj 1974 godine kad su se izjašnjavali kao Hrvati ili Srbi.Nemaju svoju zastavu najprije ljiljani svetog Ante pa im mađunarodna zaj. dala vartu bateriju za zastavu i treba dobro upamtiti oni hoće džemahiriju i ko toga nije svjetan od ovih naših političara nek dobro razmisli sa kim ćeš u bilo kakvu koaliciju .Pozdrav svim poštenim ljudima koji ne lažu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.