Preko 200 cheerleadersica predstavlja novi olimpijski sport u Širokom Brijegu

Druga Cheerleading večer održat će se u nedjelju u širokobriješkom kinu Borak.

Najatriktivnija večer u sklopu “Brijeških zvona” započet će u nedjelju 10. lipnja u 19 sati, a na Cheerleading večeri predstavit će se svi uzrasti aktualnoga cheerleading prvaka države Hrvatskoga cheerleading kluba Široki te osvajača Europskoga turnira, a najboljim pojedincima biti će uručena priznanja.

Uz domaćine, nastupiti će i performance cheer prvaci države Cheerleading i plesni klub We Dance Gacko te Hrvatski cheerleading klub Ljubuški, Cheerleading i plesni klub Let’s Dance Nevesinje, Hrvatski cheerleading klub Posušje i Hrvatski cheerleading klub Grude.

Iz Hrvatskoga cheerleading kluba Široki naveli su da očekuju preko 200 cheerleadersica.

Osim samih nastupa koji će biti i više nego atraktivni, publika će uživati i u basket toss natjecanju. Basket toss natjecanje je natjecanje u visini bacanja flyerice. Biti će zanimljivo vidjeti tko će baciti za medalju.

Hrvatski cheerleading klub Široki poziva sve koji vole akrobacije, adrenalin i ples da nazoče događaju.

Ovo je i odlična prilika onima koji se do sada nisu upoznali sa cheerleading sportom da iz prve ruke vide što je to zapravo cheerleading, novi olimpijski sport, priopćeno je.

Ulaz je slobodan.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Oho dolaze i prijatelji iz ustaničkoga Nevesinja. Davno vam otpjevah pjesmu: Nevesinje i Široki Brijeg, to su dva grada bratska ! Sa njima se ponose, četnička Srbija i uštaška Hrvatska !!

  • Triba li doc zvizdat ovima iz sportskog saveza cujem najavili doc? Majku vam vasu opet cheerleading dize grad i sad se dolazite slikat, a pomogli niste. Kupite dici sto ste obecali ako ocekujete da vas grad postuje. Bravo Nina!

  • To curo Bog te blagoslovio! Krkanima se ne da objasniti sta znaci olimpijski sport pa ajmo im nacrtat u sred grada. Dolazim samo radi tebe Nina. Tvoja borba iz dana u dan me sve vise odusevljava.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.